Ο STEVE AOKI ΚΑΙ ΟΙ BACKSTREET BOYS ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ SINGLE «LET IT BE ME».

Ο υποψήφιος για Grammy DJ και παραγωγός Steve Aoki και ένα από τα πιο επιτυχημένα boy bands στην ιστορία, οι Backstreet Boys, παρουσιάζουν μία συναρπαστική συνεργασία που έχει τον τίτλο «Let It Be Me».
Οι δύο πλευρές ενώνουν πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι ένα τραγούδι που αποκτά σάρκα και οστά μέσα από κεφάτες ερμηνείες και μία γεμάτη ζωντάνια παραγωγή.
Αφού συζήτησαν ενδελεχώς το ενδεχόμενο συνεργασίας, ο Steve Aoki προσκάλεσε τον Nick Carter των Backstreet Boys σε εμφάνισή του στο «Hakkasan» του Λονδίνου.
Κατά τη διάρκεια του show, ο Carter ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το iconic single «Everybody (Backstreet’s Back)» του γκρουπ. Το δίδυμο εντόπισε αμέσως την ενέργεια που διέθετε εκείνη η αυθόρμητη στιγμή και αποφάσισαν να τη μεταφέρουν σε κάτι νέο. Δύο χρόνια αργότερα έρχονται με μία συνεργασία που θα ενώσει μουσικόφιλους από διαφορετικά είδη.
«Η συνεργασία με ένα γκρουπ που ακούω από τότε που ήμουν παιδί είναι μία άκρως αξιομνημόνευτη στιγμή για εμένα», λέει ο Steve Aoki.
«Αυτό το τραγούδι διαθέτει ένα όμορφο μήνυμα και ταυτίζεται με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους που ξεπερνούν τις προκλήσεις όταν αγαπούν κάποιον. Η αγάπη πάντα νικάει στο τέλος. Είμαι πραγματικά υπερήφανος γι’ αυτό το τραγούδι και γνωρίζω ότι θα αγγίξει πολύ κόσμο», προσθέτει.
Οι Backstreet Boys δηλώνουν: «Η συνεργασία με τον Steve προέκυψε πολύ φυσικά. Είχαμε την ευκαιρία αρχικά να κάνουμε παρέα στο σπίτι του και να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον. Το τραγούδι αναπτύχθηκε μέσα από τη γνωριμία μας.»
«Πιστεύουμε ότι όλοι μπορούν να ταυτιστούν με το μήνυμα του τραγουδιού», συνεχίζουν. «Να ξεπερνάς μαζί με το άτομο που αγαπάς τις προκλήσεις που σου φέρνει η ζωή. Και η σημαντικότητα αυτού του μηνύματος είναι κάτι που προσπαθήσαμε να δείξουμε στο music video, όπου αληθινά ζευγάρια λένε τις ιστορίες τους.»

Τα σχόλια είναι κλειστά.