Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΣΤΟ «ESTATE».

Ο λαμπερός Σάκης Ρουβάς και ο εκρηκτικός Στέλιος Ρόκκος επιστρέφουν στη σκηνή του «Estate» για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και συμπληρώνουν φέτος την παρέα τους με μία ξεχωριστή γυναικεία παρουσία, τη σαγηνευτική Έλενα Παπαρίζου.
Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, ο διαχρονικός τραγουδιστής και τραγουδοποιός και η «Number One» τραγουδίστρια της ελληνικής δισκογραφίας και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα ανεπανάληπτο μουσικό σχήμα που φιλοδοξεί να αποτελέσει κορυφαίο προορισμό στη νυχτερινή Αθήνα τη χειμερινή σεζόν.
Η συνεργασία του Σάκη Ρουβά και του Στέλιου Ρόκκου δοκιμάστηκε και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα όπου άλλαξαν τα δεδομένα της διασκέδασης.
Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες συνεχίζουν μαζί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και αυτή τη φορά ενισχύονται με την πιο επιτυχημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια της εποχής για να προσφέρουν τα πιο αξέχαστα πάρτι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο στη σκηνή του «Estate» θα σηματοδοτήσει τη μεγάλη επάνοδο της Έλενας Παπαρίζου στα δρώμενα της αθηναϊκής διασκέδασης μετά από εξίμισι χρόνια και τη συνύπαρξή της με τη Νατάσα Θεοδωρίδου σε νυχτερινό κέντρο της Ιεράς Οδού.
«Μόλις τελειώσαμε τη φωτογράφιση για την αφίσα του Estate με τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο, περάσαμε υπέροχα και γελάσαμε πολύ», έγραψε η Έλενα Παπαρίζου σε ανάρτησή της.

Τα σχόλια είναι κλειστά.