ΟΙ ONE REPUBLIC ΜΕ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, «WANTED».

Οι OneRepublic κυκλοφορούν από την Interscope Records / Universal Music το νέο single και music video «Wanted».
Πρόκειται για το δεύτερο single της μπάντας για τη φετινή χρονιά, μετά το «Rescue Me» που αποκαλύφθηκε το Μάιο και έγινε χρυσό σε Αυστραλία, Ιταλία και Νέα Ζηλανδία. Το τραγούδι βρέθηκε στο Top 15 του adult airplay στις ΗΠΑ και στο Top 30 του chart «Mainstream Top 40».
Το «Wanted» υπογράφουν οι Ryan Tedder, Brent Kutzle, Casey Smith, Zach Skelton και Tyler Spry, ενώ την παραγωγή του έχουν επιμεληθεί οι Ryan Tedder, Brent Kutzle, Tyler Spry.
Το τραγούδι έχει τη δική του ιστορία.
Ο Ryan Tedder είχε αρχίσει να το τραγουδά στις ζωντανές εμφανίσεις των OneRepublic από το καλοκαίρι του 2018, με το «Wanted» να διαθέτει τότε ελαφρά διαφορετικούς στίχους από την τελική εκδοχή του.
Το συγκρότημα περίμενε ένα ολόκληρο χρόνο έως ότου κυκλοφορήσει το «Wanted». Οι στίχοι του αναφέρονται στην αδήριτη ανάγκη του ανθρώπου να βρει στη ζωή του ουσιαστική συντροφικότητα.
Ταυτόχρονα με το τραγούδι, οι OneRepublic μοιράζονται το music video που δίνει εικόνα στο «Wanted». Το έργο της σκηνοθεσίας έφερε εις πέρας ο Christian Lamb της Black Dog Films, ο οποίος συνεργάστηκε με το συγκρότημα και στο «Rescue Me».

Τα σχόλια είναι κλειστά.