Η TOVE LO ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ KYLIE MINOGUE ΣΤΟ «REALLY DON’T LIKE U».

Η Tove Lo συναντά την Kylie Minogue στο «Really Don’t Like U»
Η Tove Lo κυκλοφορεί τη συνεργασία της με την Kylie Minogue στο τραγούδι «Really Don’t Like U», το οποίο θα συμπεριληφθεί στο νέο άλμπουμ της «Sunshine Kitty», που θα αποκαλυφθεί από την Island Records / Universal Music στις 20 Σεπτεμβρίου.
«Παρόλο που κυκλοφορεί, ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Kylie συμμετέχει στο “Really Don’t Like U”», δηλώνει η Σουηδή τραγουδίστρια.
«Η Κylie κι εγώ συναντηθήκαμε πέρυσι σε μία εκδήλωση του amfAR στο Χονγκ Κονγκ. Όταν είπε ότι ήθελε να συνεργαστούμε, έπρεπε να προσπαθήσω πολύ για να το θυμηθώ!», περιγράφει.
«Όταν ένιωσα ότι είχα το τέλειο τραγούδι για να το μοιραστώ μαζί της, ήλπιζα ότι θα της αρέσει και ήθελε να κάνει τα μαγικά της. Τα έκανε και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένη που σε αυτό το τραγούδι συμμετέχει κάποια που αγαπώ και σέβομαι τόσο πολύ.»
Η Kylie Minogue σχολιάζει: «Μου άρεσε η ευκαιρία να συνεργαστώ με την Tove! Προέκυψε από το πουθενά όταν συναντηθήκαμε πέρυσι και είπα ότι θα ήταν υπέροχο να δουλέψουμε μαζί. Το “Really Don’t Like U” ήρθε την κατάλληλη στιγμή.»
«Η Tove Lo έχει αυτήν την εκπληκτική σουηδική pop ευαισθησία, αλλά και το προσωπικό ύφος της με το οποίο έχει χαράξει το δικό της μονοπάτι στη μουσική βιομηχανία», υπογραμμίζει.
Το «Really Don’t Like U» διαδέχεται τη φανταστική συνεργασία της Tove Lo με τον Jax Jones στο τραγούδι «Jacques», το οποίο θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο άλμπουμ της «Sunshine Kitty».

Τα σχόλια είναι κλειστά.