ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΚΑΙ LIL BARTY – « ΑΛΛΟ LEVEL ».

Η ακαταμάχητη Ελένη Φουρέιρα και ο εκρηκτικός Lil Barty είναι σε «Άλλο Level» και αποκαλύπτουν το πολυαναμενόμενο τραγούδι τους που δημιούργησαν σε συνεργασία με την Amita Motion, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Join The Beat».
Το κοινό είχε ενεργή συμμετοχή στη δημιουργία του single «Άλλο Level» μέσα από την πλατφόρμα του Playmotion.
Οι χρήστες του διαδικτύου κλήθηκαν να επιλέξουν τη μουσική του τραγουδιού ανάμεσα από δύο διαφορετικά beats με την υπογραφή του Ortiz.
«Ήταν το beat που μου άρεσε κι εμένα λίγο παραπάνω», σχολίασε η Ελένη Φουρέιρα για την τελική επιλογή του κόσμου. «Είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη γιατί πραγματικά ήθελα και εγώ να κάνω ένα τέτοιο τραγούδι. Μπορεί να είναι μαγικό και πολύ καλό από μόνο του αλλά οι μελωδίες πρέπει να είναι πολύ καλές για να δώσουν στο κομμάτι κάτι παραπάνω.»
Στη συνέχεια η Ελένη Φουρέιρα και ο Lil Barty, με τη βοήθεια του Oge, έγραψαν τους κατάλληλους στίχους για το ιδιαίτερο beat που κέρδισε την προτίμηση του κοινού και κατέληξαν στον catchy τίτλο «Άλλο Level».
«Τελικά ο Lil Barty είναι πάρα πολύ ταλαντούχο παιδί. Ήρθε με έτοιμους στίχους, με μια έτοιμη ιστορία και ενθουσιάστηκα πάρα πολύ», είπε η τραγουδίστρια.
Το «Άλλο Level» κυκλοφορεί μαζί με ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο music video σε σκηνοθεσία της Crystal View. Συμμετέχουν οι αθλήτριες του project «The Wolves».
Η Ελένη Φουρέιρα και ο Lil Barty θα παρουσιάσουν το τραγούδι τους στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.