ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ – «LOQUITA CHALLENGE».

Η Ελένη Φουρέιρα συμμετέχει στη φρενίτιδα του «Loquita Challenge» ανεβάζοντας τον πήχη στα ύψη με τη φινέτσα και το στιλ της.
Εμπνευσμένο από τη συνεργασία της Ελένης με τον Claydee, το «Loquita Challenge» έχει κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πλήθος κόσμου να δημοσιεύει τα δικά του βίντεο στα οποία χορεύει στο ρυθμό του summer anthem.
Το «Loquita» κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουλίου από την Down2Earth Music και την Panik Records και ενθουσίασε το κοινό από την πρώτη στιγμή.
Το music video του τραγουδιού έχει προβληθεί πάνω από 9 εκατομμύρια φορές και παρέμεινε στις κορυφαίες τάσεις του ελληνικού YouTube επί σειρά εβδομάδων. Το «Loquita» μετρά επίσης 650.000 streams στο Spotify.
«Τώρα είναι η σειρά μου να κάνω το “Loquita Challenge”! Γυρίστηκε στα παρασκήνια για το video clip του νέου τραγουδιού μου για την Amita Motion», έγραψε στα αγγλικά η Ελένη Φουρέιρα.
«Εδώ είναι η δική μου εκδοχή στη μανία που χιλιάδες από εσάς μετατρέψατε σε viral trend! Απολαύστε το και διατηρήστε τη δημιουργικότητά σας ακολουθώντας το Loquita-ness. Σας αγαπώ όλους!»
Στο βίντεο συμμετέχουν οι αθλήτριες του project «The Wolves».
Εκτός από το «Loquita», επιτυχία γνωρίζει και το τραγούδι «El Ritmo Psicodélico» της Ελένη Φουρέιρα, το οποίο έκανε είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart και συμπεριλαμβάνεται στο αγγλόφωνο EP «Gypsy Woman».

Τα σχόλια είναι κλειστά.