Η KATY PERRY ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ «SMALL TALK».

Η Katy Perry αποκαλύπτει το νέο τραγούδι «Small Talk» που κυκλοφορεί από την Capitol Records / Universal Music.
Το «Small Talk» σηματοδοτεί το δεύτερο σόλο τραγούδι της pop star για τη φετινή χρονιά μετά το «Never Really Over», το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη Μαΐου και διαθέτει 154 εκατομμύρια streams μόνο στο Spotify.
Ωστόσο η Katy Perry έχει συμμετάσχει και σε άλλα δύο τραγούδια μέσα στο 2019.
Συγκεκριμένα, συνεργάστηκε με τον Zedd στο «365» και συνάντησε τον Daddy Yankee στο remix της επιτυχίας του «Con Calma», το οποίο έχει διανύσει τέσσερις εβδομάδες στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα.
Το «Small Talk» κυκλοφορεί λίγες ώρες αφότου η Katy Perry τιμήθηκε από την Capitol Records για το ορόσημο των 100 εκατομμυρίων πωλήσεων singles παγκοσμίως.
Η απονομή της τιμητικής πλακέτας στην τραγουδίστρια πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του ετήσιου συνεδρίου της Capitol Music Group στις εγκαταστάσεις της στο Χόλιγουντ.
Η Katy Perry υπογράφει το «Small Talk» μαζί με τους Charlie Puth (ο οποίος κάνει beat-box), Jacob Kasher και Johan Carlsson.
Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται στην ευκολία με την οποία μεταβάλλονται οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, όπου άγνωστοι γίνονται γνωστοί με μία ματιά και ξαναγίνονται άγνωστοι μέσα σε μία στιγμή.
Σύμφωνα με την Katy, περιγράφουν την αμήχανη συζήτηση δύο πρώην συντρόφων που συναντιούνται τυχαία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.