ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ «ΆΛΛΑΞΑ»

Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί από τη Heaven Music το νέο τραγούδι του με τίτλο «Άλλαξα».
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης τηρεί με συνέπεια την παράδοση κατά την οποία κάθε δεύτερο καλοκαίρι ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην δισκογραφική πορεία του.
Το «Άλλαξα» σηματοδοτεί την επάνοδο του Νίκου Βέρτη με νέο υλικό, έπειτα από την άκρως επιτυχημένη δισκογραφική δουλειά «Ερωτευμένος», που πρόσφερε πολυάριθμες επιτυχίες στο κοινό και στα ραδιόφωνα, αλλά και την επανασύνδεση του κορυφαίου τραγουδιστή με το δίδυμο των δημιουργών που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους σε αξέχαστες επιτυχίες που χαρακτήρισαν την καριέρα του.
Τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Βέρτης είχε επιλέξει να στηρίζεται αποκλειστικά στις προσωπικές δυνάμεις του για τις μουσικές συνθέσεις όλων των τραγουδιών του, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα σε κάθε δημιουργία του.
Αυτή τη φορά, ωστόσο, ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τους καταξιωμένους δημιουργούς Κυριάκο Παπαδόπουλο και Ηλία Φιλίππου, οι οποίοι υπογράφουν αντίστοιχα τη μουσική και τους στίχους του «Άλλαξα».
Το «Άλλαξα» είναι ένα τραγούδι με ξεχωριστό ρυθμό, εμποτισμένο με στοιχεία από την παράδοση της Μέσης Ανατολής.
Το single κυκλοφορεί με ένα video clip σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου Βούλγαρου Luydmil Illarionov – Liusi, που διακατέχεται από το ίδιο ακριβώς πνεύμα. Ο Νίκος Βέρτης εμφανίζεται σε ρόλο που δεν τον έχουμε ξαναδεί και μας ταξιδεύει σε μαγικές νύχτες μέσα στο καλοκαίρι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.