Ο STAN ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ «ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ».

Ο STAN Αντιπαριώτης αιφνιδίασε ευχάριστα τους πολυάριθμους θαυμαστές του ανακοινώνοντας την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου single με τον τίτλο «Ξημερώνει», τη στιγμή που καταγράφει διαρκώς ανοδική πορεία το «Δε Με Ξέρεις».
Το νέο summer hit του STAN Αντιπαριώτη μόλις έκανε είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart, έχοντας πραγματοποιήσει μέσα σε μία εβδομάδα ένα εντυπωσιακό άλμα 13 θέσεων.
Παράλληλα το άκρως καλοκαιρινό video clip που έντυσε με εικόνα το «Δε Με Ξέρεις» έχει προβληθεί σχεδόν 1,7 εκατομμύρια φορές στο YouTube.
Το «Παράξενο Παιδί» συνεχίζει αυτή την περίοδο την καλοκαιρινή περιοδεία του στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου με επιλεγμένες στάσεις ανά την Ελλάδα και την Κύπρο, στις οποίες γνωρίζουν την αγάπη και την αποθέωση του κόσμου.
Παίρνοντας αφορμή από την επιτυχία του «Δε Με Ξέρεις» και των ζωντανών εμφανίσεων του, ο STAN Αντιπαριώτης αποφάσισε να κάνει ένα απρόσμενο δώρο το κοινό του.
Όπως ανακοίνωσε ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός μέσω ενός βίντεο που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, το νέο τραγούδι του με τίτλο «Ξημερώνει» θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Spotify από την Πέμπτη 1 Αυγούστου.
Η ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού από την Panik Records και την Icon Music Records συμπίπτει μάλιστα με τα γενέθλια του STAN Αντιπαριώτη.
Ας σημειωθεί ότι οι «Staners» γνώριζαν την ύπαρξη του «Ξημερώνει» και βομβάρδιζαν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή με ερωτήματα για την κυκλοφορία του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.