ΝΕΑ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GOIN’ THROUGH ME…«ISO 9001».

Οι Goin’ Through κυκλοφορούν το νέο άλμπουμ «ISO 9001».
Κλείνουν φέτος 25 χρόνια με σταθερή δισκογραφική παρουσία, έχοντας στο ενεργητικό τους τα πιο κλασικά τραγούδια του είδους, τραγούδια που όλα αυτά τα χρόνια καταγράφουν γεγονότα και εικόνες από την ελληνική πραγματικότητα, κοιτώντας κατά μέτωπο τα μεγάλα κοινωνικά θέματα.
Με το νέο τους άλμπουμ «ISO 9001» οι Goin’ Through επιστρέφουν και πάλι στον ίδιο ρόλο με ένα σύνολο από 10 εκρηκτικά τραγούδια.
Κάποια από τα τραγούδια του δίσκου είχαν ήδη κυκλοφορήσει και αγκαλιαστεί από το κοινό. Πρόκειται για το «Καληνύχτα Ελλάδα», το «Bellagio», τη συνάντηση με τον Μιχάλη Τζουγανάκη στο «Όταν Το Χέρι Μου Χτυπώ», τη συνεργασία με τον Julio Inglesias Jr. στο «HOLA» και η συνύπαρξη με τον Στάθη Δρογώση στο «Παιδί Χωρισμένων Γονιών».
Από τα εντελώς καινούργια τραγούδια ξεχωρίζουν το ομότιτλο του άλμπουμ «ISO 9001 – Λίγο Λίγο» και το πιο πρόσφατο single «EURO 2019».
Το άλμπουμ υπογράφουν οι Goin’ Through, τους οποίος αποτελούν ο Νίκος «NiVo» Βουρλιώτης και ο Μιχάλης Παπαθανασίου, αλλά και ο γνωστός δημιουργός Θάνος Παπανικολάου.
Το «ISO 9001» κυκλοφορεί από την Cobalt Music σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και από την Παρασκευή 26 Ιουλίου θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα δισκοπωλεία.

Το tracklist του «ISO 9001»:

1. Καληνύχτα Ελλάδα (Virgin White Version)
2. Αύριο Είναι Δευτέρα
3. ISO 9001 (Λίγο – Λίγο)
4. Τίποτα
5. EURO 2019
6. Hola (feat. Julio Iglesias Jr.)
7. Όταν Το Χέρι Μου Χτυπώ (feat. Μιχάλης Τζουγανακης)
8. Παιδί Χωρισμένων Γονιών (feat. Στάθης Δρογωσης)
9. Bellagio
10. Καληνύχτα Ελλάδα (Porn Blue Version)

Τα σχόλια είναι κλειστά.