ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ BILLIE EILISH ΚΑΙ ΤΟΥ JUSTIN BIEBER ΣΤΟ REMIX TOY ” BAD GUY”.

Η Billie Eilish διαψεύδει τις φήμες που ισχυρίζονται ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει απροειδοποίητα ένα καινούργιο άλμπουμ το επόμενο διάστημα, όμως επιβεβαιώνει ότι έχει ετοιμάσει κάποια άλλη έκπληξη.
Η 17χρονη έκανε μία σειρά αναρτήσεων στα stories του λογαριασμού της στο Instagram, τις οποίες ξεκίνησε δίνοντας απάντηση στα σενάρια για το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της.
«Οι βλακείες για το νέο άλμπουμ είναι ψέματα, αλλά ίσως έχω κάτι για εσάς», έγραψε.
Στη συνέχεια η Billie Eilish μοιράστηκε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται με φτερά αγγέλου και μαύρα μάτια και αμέσως μετά δημοσίευσε ένα κομμάτι από τους στίχους του τραγουδιού «All The Good Girls Go To Hell» που συμπεριλαμβάνεται στον παρθενικό δίσκο της «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?».
Αν και τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής δηλώνουν ότι η νεαρή anti – pop star γυρίζει το video clip για το «All The Good Girls Go To Hell», υπάρχουν κάποιοι θαυμαστές της που δεν συμφωνούν με το συγκεκριμένο συμπέρασμα.
Η έκπληξη που ετοιμάζει η Billie Eilish, δεν είναι άλλη από το remix της επιτυχίας της “Bad Guy”, με τη συμμετοχή του Justin Bieber. Το γεγονός επιβεβαίωσε, κατά κάποιο τρόπο, η ανάρτηση του Bieber στο Twitter, ο οποίος έγραψε τη λέξη “Remix” αλλά και ο αδελφός και παραγωγός της Eilish -Finneas- ο οποίος κοινοποίησε την ανάρτηση του Bieber.

Τα σχόλια είναι κλειστά.