DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, DAVID GUETTA, DADDY YANKEE, AFRO BROS ΚΑΙ NATTI NATASHA ΣΥΜΠΑΡΑΤΤΟΥΝ ΣΤΟ “INSTAGRAM”

Τρία κορυφαία ονόματα της dance συνεργάζονται με δύο επιτυχημένους καλλιτέχνες της reggeaton μουσικής και το αποτέλεσμα είναι ένα ακαταμάχητο τραγούδι.
Οι Dimitri Vegas & Like Mike κάνουν την υπέρβαση με μία all-star συνεργασία για το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους με τίτλο «Instagram» που κυκλοφορεί από τις Smash The House και Epic / Sony Music.
Το επιτυχημένο δίδυμο των DJs και παραγωγών ελληνικής καταγωγής ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον καταξιωμένο Γάλλο παραγωγό David Guetta, τον διεθνούς φήμης Πορτορικανό ράπερ Daddy Yankee, τους Ολλανδούς superstars DJs Afro Bros και την εκρηκτική Δομινικανή τραγουδίστρια Natti Natasha.
Οι Dimitri Vegas & Like Mike διαπρέπουν στις σκηνές των μεγαλύτερων φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής ανά τον πλανήτη, από το «Tomorrowland» έως το «Lollapalooza», χαρίζοντας θεαματικές βραδιές σε δεκάδες χιλιάδες θεατές.
Το μέγεθος της αποδοχής που γνωρίζουν αντιπροσωπεύει το γεγονός ότι εδώ και μία πενταετία βρίσκονται σταθερά στις πρώτες θέσεις της περίφημης κατάταξης του «DJ Mag» με τους 100 κορυφαίους DJs στον κόσμο.
Οι, κατά κόσμον, Δημήτρης και Μιχάλης Θηβαίος έχουν παγιώσει τη θέση τους ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του είδους, ενώ διαθέτουν ένα εντυπωσιακό κατάλογο συνεργασιών με καλλιτέχνες όπως οι Gucci Mane, Wiz Khalifa, Ne-Yo, Martin Garrix και Diplo.
Η λίστα εμπλουτίζεται με τις πιο αξιοζήλευτες προσθήκες, τον David Guetta, τον Daddy Yankee, τους Afro Bros και τη Natti Natasha.
Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους είναι το «Instagram», ένα δίγλωσσο τραγούδι που θα σας κερδίσει με τον tropical ήχο του και την ειδυλλιακή εικόνα του video clip που γυρίστηκε στην Ίμπιζα και έχει μεσογειακό χρώμα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.