ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ – “ΜΑΖΙ ΣΟΥ”.

Το «Μαζί Σου» επεκτείνει το σερί των επιτυχιών για τον Κωνσταντίνο Αργυρό.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα μας κρατήσει συντροφιά το φετινό καλοκαίρι με νέο ραδιοφωνικό single, το «Μαζί Σου», δίνοντας συνέχεια σε ένα ανεπανάληπτο σερί επιτυχιών που αποτελεί ορόσημο για την καριέρα του.
Το «Μαζί Σου», το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο τελευταίο άλμπουμ «Το Κάτι Παραπάνω» του δημοφιλούς καλλιτέχνη, έκανε δυναμική είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart την προηγούμενη εβδομάδα.
Πρόκειται για το έβδομο συνεχόμενο τραγούδι του πλατινένιου δίσκου «Το Κάτι Παραπάνω», που εμφανίζεται στην κορυφαία εικοσάδα των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, μετά τις επιτυχίες «Ξημερώματα», «Ψέματα», «Λιώμα», «Τι Να Το Κάνω», «Σ’ Έχω Ξεπεράσει» και «Δεν Έχω Πολλά», ενώ τα τέσσερα πρωτα από τα συγκεκριμένα τραγούδια έχουν παραμείνει στο Νο. 1 του επίσημου Airplay Chart επί σειρά εβδομάδων.
Μία εκθαμβωτική επίδοση που σηματοδοτεί προσωπικό ρεκόρ για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος έχει εδραιωθεί με την αξία του ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες του σήμερα, όπως εξάλλου αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο του «Best Male Adult» στα Mad Video Music Awards.
Το «Μαζί Σου» διακρίνεται για το upbeat ύφος του και τη φωτεινή αύρα του που σκορπά αισιοδοξία.
Η μουσική και οι στίχοι ανήκουν στον Λευτέρη Κιντάτο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.