Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ, “ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΙΝΕΜΑ”.

Η Panik Records μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου άλμπουμ της καλλιτέχνιδας στο οποίο περιλαμβάνονται τραγούδια από τη μουσικοθεατρική παράσταση «Το Δικό Μας Σινεμά», όπου πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Άλσος.
«Το Δικό Μας Σινεμά» είναι ένα νοσταλγικό τραγούδι στη χρυσή εποχή του κλασικού ελληνικού κινηματογράφου.
Το άλμπουμ θα αποτελέσει αφετηρία για ένα ξεχωριστό ταξίδι στο ελληνικό σινεμά μέσα από 14 τραγούδια που έχουμε αγαπήσει όλοι. Οι συγκεκριμένες υπέροχες ερμηνείες μεταφέρονται στο νέο άλμπουμ της Δέσποινας Βανδή, το οποίο θα κυκλοφορήσει ψηφιακά από την Panik Records την Πέμπτη 4 Ιουλίου.
«Το Δικό Μου Σινεμά» είναι η επόμενη κυκλοφορία της Δέσποινας Βανδή μετά το αισιόδοξο single «Η Κάθε Νύχτα Φέρνει Φως» που έχει αποκτήσει το δικό του χώρο στα ραδιόφωνα.
Η ίδια σχολιάζει για το άλμπουμ: «Μια δουλειά εμπνευσμένη από την υπέροχη παράσταση “Το Δικό Μας Σινεμά” των Παπαθανασίου – Ρέππα. Είμαι χαρούμενη που είμαι κι εγώ ένα κομμάτι αυτής της παράστασης που στάθηκε και η αφορμή για να γίνει κι αυτό το CD! “Το Δικό Μας Σινεμά” συμπεριλαμβάνει πολλά από τα τραγούδια της παράστασης αλλά και κάποια επιπλέον! Ελπίζω να το απολαύσετε κι εσείς όσο κι εγώ!»

Τα σχόλια είναι κλειστά.