Η RITA WILSON ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ, ΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΟΥΣ “LET ME BE”.

Τη νέα διεθνή επιτυχία της Panik Records παρουσίασαν πρώτη φορά επί σκηνής η Rita Wilson και ο Χρήστος Μάστορας, μαγεύοντας το κοινό που τους είδε από κοντά στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Οι δύο καλλιτέχνες παρουσίασαν το «Let Me Be» το βράδυ του Σαββάτου (29/06), στο «Summer Nostos Festival», ενώπιον εκατοντάδων θεατών που το λάτρεψαν αμέσως, καθώς και του συζύγου της Rita Wilson, Tom Hanks και της καλής τους φίλης, Nia Vardalos.
Την ιδέα για το μοναδικό ντουέτο είχε ο CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος, που έφερε τους δύο καλλιτέχνες σε επαφή.
Το «Let Me Be» γράφτηκε από την Rita Wilson και τον Χρήστο Μάστορα μέσω Skype και θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο το Σεπτέμβριο.
«Γεια σας Έλληνες φίλοι μου! Ο εξωφρενικά ταλαντούχος τραγουδιστής, συνθέτης και rock star Χρήστος Μάστορας και εγώ ετοιμάζουμε κάτι για εσάς! Ανυπομονούμε να το μοιραστούμε μαζί σας! Κάποιες φορές γράφεις τραγούδια πάνω από τα σύννεφα», είχε αναφέρει η Rita Wilson πριν λίγους μήνες, ανακοινώνοντας τη συνεργασία τους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.