ΟΙ MATTN, KLASS & ROLAND CLARK ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ REMAKE ΣΤΟ 90S DANCE ANTHEM “CHILDREN” ΤΟΥ ROBERT MILES.

Οι MATTN, Klass & Roland Clark μας παρουσιάζουν την νέας τους κυκλοφορία, όπου είναι το δικό τους remake στο 90s dance anthem “Children” του Robert Miles. Η MATTN έχει εμφανιστεί μαζί με τους Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Axwell & Ingrosso και Steve Angello και αναμένεται να έχει ένα πολύ λαμπρό μέλλον.
Η γνωστή μελωδία του original τραγουδιού είναι αυτή που ‘ανοίγει’ το track ενώ ένα πολύ δυνατό drop έρχεται για να απογειώσει τη νέα αυτή version. 20 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του “Children” οι 3 παραγωγοί δίνουν μια νέα πνοή στο all time classic track.
Ο Klaas που είναι στο τραγούδι έχει κάνει remixes για τεράστια ονόματα της dance όπως τους Dimitri Vegas & Like Mike, Armand Van Helden και Erick Morillo. Όπως επίσης ο Roland Clark έχει ένα σημαντικό βιογραφικό κάνοντας vocals σε διάφορα τραγούδια του Fatboy Slim όπως επίσης και στο “Flowerz” του Armand Van Helden.
Οι MATTN, Klaas & Roland Clark θα εμφανιστούν σε αρκετά festivals αυτή τη χρονιά κάτι που σημαίνει ότι το “Children” θα αφήσει την δική του σφραγίδα το καλοκαίρι του 2019.

Τα σχόλια είναι κλειστά.