Η ΙΤΑΛΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ – ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ, LUCA VASTA, ΖΕΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ. ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ.ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ SINGLE ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ “AMERICAN DREAM”.

Η Ιταλό-Γερμανίδα, τραγουδίστρια – τραγουδοποιός, Luca Vasta, ζει στο Βερολίνο.
Το debut album της “Alba” κυκλοφόρησε το 2014 στην Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία. Το πρώτο single “Cut My Hair” έγινε γρήγορα radio hit και επιλέχθηκε για το τραγούδι της διαφήμισης ενός πολύ γνωστού Γερμανικού soda drink. Η Luca Vasta χαρακτηρίστηκε ως iTunes Newcomer 2014.
Πριν από την κυκλοφορία του πρώτου της album, ήταν γνωστή ως παρουσιάστρια για το VIVA/MTV Germany όπου και παρουσίαζε διάφορα shows όπως τα VIVA Live, Top100 κα. Είναι κυρίως γνωστή για τη δική της τηλεοπτική εκπομπή “VASTA TV” (2009-2012). Το 2013 ήταν επίσης μέλος της κριτικής επιτροπής για το Γερμανικό TV Show “Dein Song” (Sing Your Song).
Η Luca Vasta άρχισε να τραγουδάει από μικρή ηλικία, o Ιταλός πατέρας της, της έμαθε την Ιταλική μουσική και μαζί έκαναν συχνά sessions στο σαλόνι. Κάπως έτσι γεννήθηκε το πάθος της για τη μουσική όπου κρατάει μέχρι σήμερα.
Το 2017 είχε την ιδέα ενός album εμπνευσμένο από παλιά Ιταλικά τραγούδια. Σε συνεργασία με τον βραβευμένο Γερμανό παραγωγό Philipp Steinke (αρκετά πλατινένια albums στο ενεργητικό του για καλλιτέχνες όπως Robbie Williams, Earth Wind & Fire, Boy κα) άρχισε να γράφει για το δεύτερο album της, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.
Το album περιλαμβάνει Αγγλικά και Ιταλικά τραγούδια και μέρος του έχει ηχογραφηθεί με ένα κουαρτέτο εγχόρδων στην Ιταλία το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Το νέο της single έχει τον τίτλο “American Dream”. Ο δικός της ξεχωριστός ήχος είναι κάτι που έλειπε εδώ και πολύ καιρό από την Pop μουσική.

Τα σχόλια είναι κλειστά.